Agrarisch

Constructie van de hele bouw, van fundering en kelder tot de nokgording.

IBVreeswijk is al sinds de oprichting in 1986 actief in de agrarische sector. Ons kantoorpand ligt midden in het Twentse agrarische gebied en daardoor werken wij al jaren intensief samen met veehouders in de omgeving.IBVreeswijk b.v. is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke gesprekspartner voor zowel nieuwbouw als verbouw van onder andere stallen.

Veiligheid

Wij denken graag mee met de veehouders en besteden veel aandacht aan veiligheid op de werkvloer. Een stal is natuurlijk geen winkel- of kantoorpand, dus er gelden andere veiligheidseisen. Maar het is wel de werkplek van de boer en daardoor is veiligheid wel heel belangrijk. Daarbij komt nog dat de stal het visitekaartje van de veehouder is. Het moet een functioneel gebouw zijn, maar wel met uitstraling.

Wij denken mee

IBVreeswijk b.v. zoekt daarom altijd naar de optimale oplossing. Wij kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de besparing op de stalen spanten, maar wij kijken naar de constructie van de hele bouw, van fundering en kelder tot de nokgording. Wij denken mee als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de markt zoals mestschuiven en nieuwe typen vloeren. En wij zijn kritisch wanneer het moet, bijvoorbeeld bij het controleren van het grondwater in verband met het opdrijven van mestkelders.

Door onze ervaring kunnen wij garanderen dat al onze projecten goed doordacht zijn. Wij werken altijd heel zorgvuldig, maar dat betekent niet dat u daarvoor een hogere prijs betaalt. Onze offertes zijn volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Wij publiceren geen standaardprijzen, omdat elke opdracht afzonderlijk bekeken wordt. Elke offerte is op maat gemaakt.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ligboxenstal en Machineberging

Ligboxenstal en Machineberging - Weerselo

Agrarisch,

Naar project

Machineberging & Jongveestal

Machineberging & Jongveestal - Emmer Compascuum

Agrarisch,

Naar project
Boekenlegger op de permalink.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren