Bedrijfspanden

Wij hebben veel ervaring op het gebied van bedrijfshallen en kantoorpanden.

Bedrijfshallen

Bij bedrijfshallen speelt vooral functionaliteit een grote rol. Een bedrijfshal moet zo ingericht zijn, dat de medewerkers efficiënt kunnen werken in een veilige omgeving. Zo moeten er brandwerende of brandvertragende materialen gebruikt worden om de brandveiligheid te garanderen. Ook moeten de isolatie en ventilatie goed geregeld zijn. De specifieke eisen hangen af van het doeleinde waarvoor de hal gebruikt wordt. Andere aspecten om in de ontwerpfase mee te nemen zijn de hoogte van de hal, de vrije overspanning en het draagvermogen van de hal. Wij hebben veel ervaring met bedrijfshallen en helpen u graag mee om bij de meest functionele oplossing een goede constructieve oplossing te vinden.

Kantoorpanden

Een bedrijfspand moet een zekere uitstraling hebben. Dat geldt voor hallen, maar zeker ook voor kantoorpanden. Het pand moet het imago van de onderneming versterken en de ondernemer moet er met trots klanten en leveranciers kunnen ontvangen. Het ontwerp wordt in veel gevallen door een architect gedaan, maar het kan zinvol zijn om constructief advies in te winnen. Wij kijken met een andere blik naar het ontwerp en kunnen snel aangeven of ideeën realiseerbaar zijn of niet.

Meer weten of een offerte op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Boekenlegger op de permalink.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren