Ties Hampsink

TiesAls constructeur ben ik, Ties Hampsink, sinds de zomer van 2012 werkzaam bij Ingenieursbureau Vreeswijk B.V. Na een 4-jarige opleiding bouwkunde aan de Hogeschool van Enschede ben ik in juni 2009 afgestudeerd in de richting constructie.

Vanuit mijn opleiding ben ik als junior constructeur aan de slag gegaan bij een constructiebureau in Oldenzaal waar ik 3 jaar werkzaam ben geweest. Mijn voornaamste taken waren het ontwerpen en berekenen van bouwkundige en civiele constructies. Hierbij moet men denken aan een kleine verbouwing van een woning tot het ontwerpen en berekenen van een verkeersbrug.

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in de constructiewereld heb ik gerichte interesses ontwikkeld op specifieke gebieden in de constructie. Algemene zaken als; directe klantgerichtheid, informeel contact
(maar waar nodig formeel), kleinschaligheid met groeipotentie zijn zaken waarin ik mij goed kan bewegen.

Bovenstaande zaken hebben mij ertoe doen besluiten in juli 2012 de overstap te maken naar IBVreeswijk.  Als full-time constructeur werk ik hier nauw samen met architect, aannemer en opdrachtgever. Korte en duidelijke lijnen in vooral de woningbouw en agrarische sector (stalbouw) zorgen in combinatie met mijn/onze constructieve kennis voor de juiste dimensioneringen en stabiele, goed doordachte constructies.

Mijn doel binnen IBVreeswijk is om samen met het bedrijf te groeien, de huidige “standaard” portefeuille verder uit te breiden en specialismen op het gebied van staal- en houtconstructies door te ontwikkelen.

Reacties gesloten